menuclose

Review | flyers van www.drukwerknodig.nl

Flyer rechts: A5 flyer enkelzijdig full color (4/0)
Papier: 135 grams gloss mc
Afwerking: geen

Rechtsboven is een enkelzijde flyer van 135 grams gloss papier. Het valt mij meteen op hoe mooi de kleuren zijn. De kleuren ogen helder en door middel van het gloss papier zit er een mooie glas op de flyer. De dikte van de flyer is voor mij persoonlijk iets te dun, de flyer is gevoelig voor kreuken en scheuren, wanneer de flyer netjes wordt opgehangen is dit uiteraard geen probleem.

A5 flyer dubbelzijdig full color (4/4)
Papier: 190 grams gerecycled papier
Afwerking: geen

Dit is een dubbelzijdige A5 flyer gemaakt van gerecycled papier. Het eerste wat mij opvalt is hoe stevig het papier is. Ik vind het zelf vaak storend hoe snel een flyer kan kreuken of scheuren, dat is met deze 190 grams papierdikte zeker niet het geval! Wanneer ik de kleuren vergelijk met de tweede flyer merk ik een verschil. Op het gerecyclede papier ogen de kleuren iets doffer, dit heeft te maken met het papiersoort, iets om rekening mee te houden wanneer je kiest voor dit papiersoort.

Drukwerknodig.nl biedt een ruim assortiment aan producten: van visitekaartjes tot boeken, fotoprints op forex, canvas of hout, maar ook placemats, posters en kalenders.