menuclose

Algemene Voorwaarden

Toepassing 

 1. Bij het gebruiken van de diensten van frn-fotografie gaat u automatisch akkoord met de Algemene voorwaarden die door frn-fotografie zijn opgesteld. 
 2. Frn-fotografie is niet verantwoordelijk als de klant om wat voor reden ook de algemene voorwaarden niet gelezen heeft. 
 3. Frn-fotografie doet een aanbod in de vorm van een offerte of prijslijst. Als u frn- fotografie boekt, betekent dit dat u akkoord gaat met de offerte of prijslijst. Alle door fotograaf genoemde bedragen zijn inclusief btw, tenzij anders overeengekomen. Prijsopgaven in aanbiedingen en offertes kunnen wijzigingen ondergaan door (onvoorziene) verandering in de werkzaamheden of prijsstijging van de grondstoffen. Fotograaf zal opdrachtgever hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte stellen 
 4. Bij annulering minder dan 24 uur van tevoren wordt er 50% van het bedrag in rekening gebracht. Bij wijziging van de afspraak door de klant kan dit bedrag worden verrekend, mits dit in overleg is gebeurd met de fotografe. 
 5. Mocht het voor de fotografe om bepaalde redenen onmogelijk zijn om op de afgesproken dag aanwezig te zijn, bijvoorbeeld door ziekte/ongeval/of een andere vorm van overmacht, dan zal er zonder kosten een nieuwe afspraak met u worden gemaakt. Mocht tijdens het fotograferen blijken dat er door wat voor reden dan ook geen geschikte opnames gemaakt kunnen worden, dan wordt de fotosessie afgelast en eventueel verplaatst. Eventuele extra reiskosten moeten dan worden betaald. 

Aansprakelijkheid 

 1. Bij opdrachten kan de fotograaf nooit aansprakelijk worden gesteld bij lichamelijke dan wel materiële schade veroorzaakt door bijvoorbeeld: vallen, uitglijden etc. 
 2. Fotograaf is niet aansprakelijk voor kleurafwijkingen op niet-gekalibreerde beeldschermen of afdrukken die niet door fotograaf geleverd zijn.
 3. De aansprakelijkheid van frn-fotografie is te allen tijde beperkt tot maximaal het bedrag dat is betaald aan frn-fotografie in het kader van de offerte overeenkomst. 

Auteursrecht + publicatie 

 1. frn-fotografie behoud het recht om gemaakte foto’s te gebruiken voor promotiedoeleinden zoals; website en blog, portfolio, advertenties, social media en tijdschriftartikelen tenzij anders overeengekomen. Wil de klant niet dat de foto’s van de fotosessie worden gebruikt voor promotiedoeleinden zoals hierboven beschreven, dan dient de klant dit vooraf aan de fotoshoot kenbaar te maken aan de fotografe. De klant behoudt ten alle tijden het recht om hier geen toestemming voor te verlenen. 
 2. Foto’s mogen niet worden doorverkocht of onder een andere naam worden gepubliceerd. Publiceert de klant foto’s gemaakt door frn-fotografie op social media, dan wordt naamsvermelding gewaardeerd. 

Betalingsvoorwaarden & levering

 1. De klant dient de prijsovereenkomst te betalen binnen veertien dagen na ontvangt van de factuur.

 2. Fotobestanden worden zorgvuldig uitgezocht en nabewerkt door fotograaf en binnen twee weken ontvang de klant een overzicht van de fotobestanden. 
 3. Fotograaf hanteert, tenzij anders overeengekomen, slechts geschatte levertijden. 
 4. RAW-bestanden worden niet geleverd. 
 5. Fotobestanden worden per WeTransfer geleverd en worden verzonden mits betaling van de prijsovereenkomst is voltooid. 
 6. De fotobestanden worden gepubliceerd op een online (privé) galerij met webstore, beveiligd met een wachtwoord. Aan de hand van deze slideshow kan de klant de inbegrepen fotobestanden zelf uitkiezen. Extra fotobestanden zijn bij te kopen voor de overeengekomen meerprijs. 
 7. De online galerij met webstore blijft twee maanden gratis beschikbaar. Na deze twee maanden wordt de link offline gehaald en zijn de bestanden niet meer beschikbaar. 
 8. In de periode waarin de online slideshow beschikbaar staat voor opdrachtgever de mogelijkheid producten te bestellen via de online galerij. 
 9. Bij bestelling van producten via de online galerij ontstaat een overeenkomst tussen opdrachtgever en Picture Present, waar fotograaf geen partij bij is. 

Privacy 

 1. frn-fotografie zal persoonlijke gegevens (zoals telefoon nummers, adres gegevens, e- mail, etc.) niet openbaar maken of doorgeven aan derden. 
 2. Lees al je rechten m.b.t. privacy in het privacyreglement onderaan de website van www.frn-fotografie.nl